• checkRask levering
  • checkFraktfritt over 5000,- eks. mva.
  • checkNorsk leverandør, ingen avgifter

Colour Mill Oljebasert Matfarge 20ml Royal

SKU
CM-050
På lager
Du må være registrert med konto for å se priser og handle som forhandler hos Cacas AS. Ønsker du å bli forhandler, se informasjon her. Er du privatperson eller bedrift som kjøper til eget forbruk handler du på cacas.no
De oljebaserte fargene fra australske Colour Mill er laget spesielt for fettrike blandinger som smørkrem, sveitsisk marengs, sjokolade, ganache, fondant, m.m. Fargene er laget med pigmenter i stedet for fargestoffer, noe som gjør de mer motstandsdyktig mot å blekne.

Color Mill Oil Blends lar fargen spre seg gjennom alle deler av et fettrikt medium, inkludert sukker, egg og smør. Dette er fordi alle vannbaserte materialer er fjernet og erstattet med bake- og kakevennelige oljer; disse oljene blander seg mye bedre enn vannbaserte geleer.

Instruksjoner: Rist godt før bruk. Tilfør litt og litt farge for å oppnå ønsket resultat. Du trenger bare en liten dråpe om gangen for å bygge opp ønsket nyanse - vi anbefaler å bruke enden av en cocktailpinne. Bruk av flere dråper vil øke fargeintensiteten og mindre vil skape mykere fargetoner. Bygg fargen sakte mens du blander røren for å oppnå ønsket fargetone. Fargene vil utvikle seg over tid, så vær forsiktig med hvor mye du bruker. Oppbevares kjølig og tørt, unngå direkte sollys.

Flasken kommer med et dispenserlokk med klemtopp for økt nøyaktighet. Color Mill kan fortynnes med alkohol for å danne en spiselig maling. Vær oppmerksom på at på grunn av oljen i fargene kan det ta lengre tid enn gjennomsnittet å tørke.
Mer informasjon
Ingredienser fuktighetsbevarer (E422), vegetabilsk olje (raps), farge (E133, E120), emulgator (E322, E433).
Barcode 84493255
© 1993 - 2021 Cacas. All rights reserved.