SKU
58-2
På lager
Pals marsipan til overtrekk av bløtkaker m.m., samt til modellering.
Marsipanen er vakumert, og dette gir en ekstra smidig marsipan som er enkel å kjevle ut. Marsipanen har en meget god mandelsmak, og er motstandsdyktig mot svetting.
Tips: kjevle kakelokk. til ca. 3 mm tykt. Maizenamel er fint å bruke hvis du synes det blir klissete når du kjevler. Bør romtempereres før bruk. Det anbefales at marsipanovertrukne kaker pakkes i esker før kjøling/frysing. Dypfrosne marsipanovertrukne kaker bør flyttes fra fryser til kjølerom for opptining. For å motvirke svetting av marsipanen kan kakestammene strykes opp med et tykt lag smørkrem (dessertkrem) før marsipanen trekkes over kakestammene.
Lagres kjølig: maks 18 grader og kan fryses.
Marsipanen er vakumert, og dette gir en ekstra smidig marsipan som er enkel å kjevle ut. Marsipanen har en meget god mandelsmak, og er motstandsdyktig mot svetting.
Tips: kjevle kakelokk. til ca. 3 mm tykt. Maizenamel er fint å bruke hvis du synes det blir klissete når du kjevler. Bør romtempereres før bruk. Det anbefales at marsipanovertrukne kaker pakkes i esker før kjøling/frysing. Dypfrosne marsipanovertrukne kaker bør flyttes fra fryser til kjølerom for opptining. For å motvirke svetting av marsipanen kan kakestammene strykes opp med et tykt lag smørkrem (dessertkrem) før marsipanen trekkes over kakestammene.
Lagres kjølig: maks 18 grader og kan fryses.
Ingredienser | Ingredienser: Sukker, mandler (20 %), glykose, vann, stabilisator E420 (fra glutenfri hvetestivelse), invertsirup, pregelatinisert risstivelse, fortykningsmiddel (E412, E413), fargestoff (E171, E120), konserveringsmiddel E202. Allergener: Nøtter. Oppbevares kjølig og kan fryses. Energi: 1759 kj (421 kacl) Fett: 10,8 g -mettende fettsyrer: 0,8 g Karbohydrater: 74,7 g -sukkerarter: 72,4 g Kostfiber: 2 g Protein: 4,4 g Salt: 0 g |
---|---|
Barcode | 7048750493102 |