SKU
58-12
På lager
Pals marsipan til overtrekk av bløtkaker m.m., samt til modellering.
Marsipanen er vakumert, og dette gir en ekstra smidig marsipan som er enkel å kjevle ut. Marsipanen har en meget god mandelsmak, og er motstandsdyktig mot svetting.
Bør tempereres i romtemperatur før bruk.
Hvis kakene fylles med krem som inneholder fløtestabilisator, fromasjpulver, vaniljekrem eller tilsvarende produkter, bør kaken strykes opp med "ren" pisket kremfløte før marsipanlokket trekkes over.
Velegnet til frysing og kjøling. Det anbefales at marsipanovertrukne kaker pakkes i esker før kjøling/frysing.
Dypfrosne marsipanovertrukne kaker bør flyttes fra fryser til kjølerom for opptining.
For å motvirke svetting av marsipanen, kan kakestammene strykes opp med et tykt lag smørkrem (dessertkrem) før marsipanen trekkes over kakestammen.
Lagres kjølig: maks 18 grader og kan fryses.
PS! Dette produktet er ikke like hvitt som tidligere Ekstra hvit marsipan fra Pals, som inneholdt E171, men det beste alternativet på markedet.
Marsipanen er vakumert, og dette gir en ekstra smidig marsipan som er enkel å kjevle ut. Marsipanen har en meget god mandelsmak, og er motstandsdyktig mot svetting.
Bør tempereres i romtemperatur før bruk.
Hvis kakene fylles med krem som inneholder fløtestabilisator, fromasjpulver, vaniljekrem eller tilsvarende produkter, bør kaken strykes opp med "ren" pisket kremfløte før marsipanlokket trekkes over.
Velegnet til frysing og kjøling. Det anbefales at marsipanovertrukne kaker pakkes i esker før kjøling/frysing.
Dypfrosne marsipanovertrukne kaker bør flyttes fra fryser til kjølerom for opptining.
For å motvirke svetting av marsipanen, kan kakestammene strykes opp med et tykt lag smørkrem (dessertkrem) før marsipanen trekkes over kakestammen.
Lagres kjølig: maks 18 grader og kan fryses.
PS! Dette produktet er ikke like hvitt som tidligere Ekstra hvit marsipan fra Pals, som inneholdt E171, men det beste alternativet på markedet.
Barcode | 8720512695076 |
---|