SKU
58-11
På lager
Pals marsipan til overtrekk av bløtkaker m.m., samt til modellering.
Marsipanen er vakumert, og dette gir en ekstra smidig marsipan som er enkel å kjevle ut. Marsipanen har en meget god mandelsmak, og er motstandsdyktig mot svetting.
Tips: kjevle kakelokk. til ca. 3 mm tykt. Maizenamel er fint å bruke hvis du synes det blir klissete når du kjevler. Bør romtempereres før bruk. Det anbefales at marsipanovertrukne kaker pakkes i esker før kjøling/frysing. Dypfrosne marsipanovertrukne kaker bør flyttes fra fryser til kjølerom for opptining. For å motvirke svetting av marsipanen kan kakestammene strykes opp med et tykt lag smørkrem (dessertkrem) før marsipanen trekkes over kakestammene.
Lagres kjølig: maks 18 grader og kan fryses.
Tips: kjevle kakelokk. til ca. 3 mm tykt. Maizenamel er fint å bruke hvis du synes det blir klissete når du kjevler. Bør romtempereres før bruk. Det anbefales at marsipanovertrukne kaker pakkes i esker før kjøling/frysing. Dypfrosne marsipanovertrukne kaker bør flyttes fra fryser til kjølerom for opptining. For å motvirke svetting av marsipanen kan kakestammene strykes opp med et tykt lag smørkrem (dessertkrem) før marsipanen trekkes over kakestammene.
Lagres kjølig: maks 18 grader og kan fryses.
Barcode | 7048750407109 |
---|