SKU
58-10
På lager
Kun 2 igjen!
Pals marsipan til overtrekk av bløtkaker m.m., samt til modellering.
Marsipanen er vakumert, og dette gir en ekstra smidig marsipan som er enkel å kjevle ut. Marsipanen har en meget god mandelsmak, og er motstandsdyktig mot svetting.
Tips: kjevle kakelokk. til ca. 3 mm tykt. Maizenamel er fint å bruke hvis du synes det blir klissete når du kjevler. Bør romtempereres før bruk. Det anbefales at marsipanovertrukne kaker pakkes i esker før kjøling/frysing. Dypfrosne marsipanovertrukne kaker bør flyttes fra fryser til kjølerom for opptining. For å motvirke svetting av marsipanen kan kakestammene strykes opp med et tykt lag smørkrem (dessertkrem) før marsipanen trekkes over kakestammene.
Lagres kjølig: maks 18 grader og kan fryses.
Marsipanen er vakumert, og dette gir en ekstra smidig marsipan som er enkel å kjevle ut. Marsipanen har en meget god mandelsmak, og er motstandsdyktig mot svetting.
Tips: kjevle kakelokk. til ca. 3 mm tykt. Maizenamel er fint å bruke hvis du synes det blir klissete når du kjevler. Bør romtempereres før bruk. Det anbefales at marsipanovertrukne kaker pakkes i esker før kjøling/frysing. Dypfrosne marsipanovertrukne kaker bør flyttes fra fryser til kjølerom for opptining. For å motvirke svetting av marsipanen kan kakestammene strykes opp med et tykt lag smørkrem (dessertkrem) før marsipanen trekkes over kakestammene.
Lagres kjølig: maks 18 grader og kan fryses.
Ingredienser | Sukker, MANDLER (30 %), glykose, vann, soyamel, stabilisator E420 (fra glutenfri HVETEstivelse), invertsirup, fortykningsmiddel (E412, E413), konserveringsmiddel (E219, E20 Allergener: mandler og hvete. Kan inneholde spor av nøtter. |
---|---|
Barcode | 7048750442100 |