SKU
58
På lager
Pals marsipan til overtrekk av bløtkaker m.m., samt til modellering.
Marsipanen er vakumert, og dette gir en ekstra smidig marsipan som er enkel å kjevle ut. Marsipanen har en meget god mandelsmak, og er motstandsdyktig mot svetting.
Tips: kjevle kakelokk. til ca. 3 mm tykt. Maizenamel er fint å bruke hvis du synes det blir klissete når du kjevler. Bør romtempereres før bruk. Det anbefales at marsipanovertrukne kaker pakkes i esker før kjøling/frysing. Dypfrosne marsipanovertrukne kaker bør flyttes fra fryser til kjølerom for opptining. For å motvirke svetting av marsipanen kan kakestammene strykes opp med et tykt lag smørkrem (dessertkrem) før marsipanen trekkes over kakestammene.
Lagres kjølig: maks 18 grader og kan fryses.
Marsipanen er vakumert, og dette gir en ekstra smidig marsipan som er enkel å kjevle ut. Marsipanen har en meget god mandelsmak, og er motstandsdyktig mot svetting.
Tips: kjevle kakelokk. til ca. 3 mm tykt. Maizenamel er fint å bruke hvis du synes det blir klissete når du kjevler. Bør romtempereres før bruk. Det anbefales at marsipanovertrukne kaker pakkes i esker før kjøling/frysing. Dypfrosne marsipanovertrukne kaker bør flyttes fra fryser til kjølerom for opptining. For å motvirke svetting av marsipanen kan kakestammene strykes opp med et tykt lag smørkrem (dessertkrem) før marsipanen trekkes over kakestammene.
Lagres kjølig: maks 18 grader og kan fryses.
Ingredienser | sukker, mandler (20 %), glykose, vann, stabilisator E420 (fra glutenfri hvetestivelse), fargestoff E171, invertsirup, pregelatiniser risstivelse, fortykningsmiddel (E412, E413), konserveringsmiddel E202. Allergener: mandler.Kan inneholde spor av nøtter.Ingredienser: Sukker, mandler (20 %), glykose, vann, stabilisator E420 (fra glutenfri hvetestivelse), fargestoff E171, invertsirup, pregelatiniser risstivelse, fortykningsmiddel (E412, E413), konserveringsmiddel E202. Allergener: mandler. Kan inneholde spor av nøtter. |
---|---|
Barcode | 7048750409103 |