• checkRask levering
  • checkFraktfritt over 5000,- eks. mva.
  • checkNorsk leverandør, ingen avgifter

Penn spiselig Orange

SKU
CCP-ORAN
På lager
Du må være registrert med konto for å se priser og handle som forhandler hos Cacas AS. Ønsker du å bli forhandler, se informasjon her. Er du privatperson eller bedrift som kjøper til eget forbruk handler du på cacas.no
Food Art Pen fra Rainbow Dust kan brukes på to sider, den ene siden har en fin spiss på 0,5 mm og den andre siden har en tykk spiss på 2,5 mm. Pennen er spesielt egnet for å tegne på modelleringsarbeid som øyne og flimmerhår på ansikter og årer på kronblader og blomster.

Det spesielle matblekket tørker raskt og er bedre til finarbeid enn maling og pensel. Pennen fungerer best på et hardt underlag, så la marsipanen, fondanten eller gumpasten tørke litt før du bruker pennen. Dette vil gi det beste resultatet. Oppbevar den dobbeltsidige pennen tett lukket for å forhindre dehydrering. Hvis pennen er dehydrert, bruk litt vann på spissen.

Pennen er ikke egnet til å fargelegge store overflater. For store overflater kan du bruke matmaling eller en maling laget av fargepulver. Blekket i pennen er vannbasert og er ikke egnet for farging av sjokolade og Candy Melts.

Dette produktet er egnet for vegetarianere og sertifisert Kosher.
Food Art Pen inneholder 5 gram spiselig blekk.
Oppbevares i romtemperatur.
Mer informasjon
Ingredienser vann, fuktighetsbevarer (E422), etanol, farge (E110). Farge E110 kan ha en ugunstig virkning på barns aktivitet og konsentrasjonsevne.
Barcode 5060475074352
© 1993 - 2021 Cacas. All rights reserved.