• checkRask levering
  • checkFraktfritt over 5000,- eks. mva.
  • checkNorsk leverandør, ingen avgifter

Piping Gel 283g Wilton

SKU
04-0-0103
På lager
Du må være registrert med konto for å se priser og handle som forhandler hos Cacas AS. Ønsker du å bli forhandler, se informasjon her. Er du privatperson eller bedrift som kjøper til eget forbruk handler du på cacas.no
Piping gel er ideell for å skape flotte effekter i kakedekorasjon din. Perfekt for å lage dråper med vann eller tåkete effekter, men du kan også bruke den til å feste papirpapirbilder til kaken din. Den klistrer seg godt, og siden den er klar, flekker den ikke. Bruk også piping gel til å dekke toppen av cupcaken din med et tynt lag før du legger fondant eller marsipan på toppen. Piping gel kan også brukes som dekoreringsgele sammen med pastafarger. Brukes til å sprøyte motiver eller tekst på kaken. Kan farges med icing farger. Kan også brukes som glasur. Nettoinnhold: 283 g.
Mer informasjon
Ingredienser glukosesirup (sulfitter), sukker, vann, stivelse (mais), fortykningsmiddel (E406), surhetsregulerende middel (E330), konserveringsmiddel (E202). Kan inneholde spor av melk, nøtter, soya, gluten (hvete), sennep, sesam, selleri, fisk, bløtdyr og krepsdyr.
Barcode 070896074461
© 1993 - 2021 Cacas. All rights reserved.