• checkRask levering
  • checkFraktfritt over 5000,- eks. mva.
  • checkNorsk leverandør, ingen avgifter

Santas Travel Full Size Kake Stensil

SKU
LL-S-CH003
På lager
Du må være registrert med konto for å se priser og handle som forhandler hos Cacas AS. Ønsker du å bli forhandler, se informasjon her. Er du privatperson eller bedrift som kjøper til eget forbruk handler du på cacas.no
Denne stensilen kan brukes til å legge til en vakker og unik finish til kaken din. Stensilen har fått nytt, innovativt design for å gjøre det raskere og enklere for deg å bruke den på kakene dine. Sjablongen har to fantastiske designfunksjoner som gjør den enklere å bruke - mange hull rundt for å feste den til kaken din ved hjelp av cocktailpinner, samt spor i hver ende for å bruke tape for å holde stensilen på plass. Designet er spesielt designet slik at du kan gjenta et mønster rundt en stor kake.

Stensilen kan gjenbrukes; etter bruk, vask med en svamp i varmt såpevann og tørk grundig, men forsiktig. De bør ikke vaskes i oppvaskmaskin. Sjablonger bør oppbevares flatt og på et kjølig, tørt sted.

Alle våre LissieLou kakesjablonger er designet og produsert i Storbritannia.

Hver pakke inneholder 1 x sjablong. Disse sjablongene er laget av høykvalitetsmateriale og har den perfekte tykkelsen til å forme rundt en kake og er solide nok til å brukes om og om igjen!

Stensilens str: ca 20 x 25cm.
Mer informasjon
Barcode 5059142081298
© 1993 - 2021 Cacas. All rights reserved.