• checkRask levering
  • checkFraktfritt over 5000,- eks. mva.
  • checkNorsk leverandør, ingen avgifter

Sjokolade overtrekk Lys, 1 kg

SKU
100013
På lager
Du må være registrert med konto for å se priser og handle som forhandler hos Cacas AS. Ønsker du å bli forhandler, se informasjon her. Er du privatperson eller bedrift som kjøper til eget forbruk handler du på cacas.no

Lys sjokolade Non Temp, som ikke krever temperering. Kan brukes til overtrekk, konfekt m.m. Kan finnes spor av nøtter.



  • Bruksområde: Brukes alene eller sammen med Pachofin Matfett til overtrekk av alle typer konditorvarer som skal dyppes i eller overtrekkes med sjokolade. Er det beste råstoff til lys trøffel og ganache, for fremstilling av Sarah Bernhard, Sacher e.l. bakverk. Utmerket til garnering og annen sprøyting.

  • Bruksanvisning: Overtrekk: Kan brukes direkte uten fortynning, eller blandes med Pachofin Matfett til ønsket konsistens, 30-40%. Temperaturen på den smeltede overtrekksglasuren må ikke overstige +45C. Trenger ikke tempereres. Mykt overtrekk: 300 g kremfløte og 30 g glykose bringes til kokepunktet. Taes av varmen og tilsettes 1000 g Overtrekksglasur. Røres glatt og avkjøles til det lett kan strykes på eller helles over overflaten som skal dekkes med overtrekksglasur. "Sprøytesjokolade" for garnering m.m.: Overtrekksglasuren smeltes til ca. 37C. Tilsett Pals Overtrekkgele (uten syre) temperert til ca. 37C og rør kraftig til glatt og smidig masse. Med denne kan det sprøytes de fineste (også trådformede) dekorasjoner.

Mer informasjon
Barcode 7048750381010
Ingredients Ingredienser: Sukker, Vegetabilsk fett (delvis herdet), Skummetmelkpulver, kakaopulver (5%) emulgator E222, aroma vanillin. Lagres tørt.
Skriv din egen produktomtale
Bare registrerte kunder kan sende inn produktomtaler. Logg inn her eller opprett kundekonto
© 1993 - 2018 Cacas. All rights reserved.